Potraga u Tomislavgradu

Danas u 10,04 sati GSS Stanica HBŽ primila je dojavu da je nestala osoba iz sela Dobrići u duvanjskoj općini. Nakon dojave pripadnici GSS-a Stanice Hercegbosanske županije odmah su izišli na teren i organizirali potragu. Zajedno sa pripadnicima Specijalne policije i Granične policije tragalo se za nestalom osobom. Potraga uz smanjenju vidljivost, maglu i kišu završila je oko 15,10 sati pronalaskom bezživotnog tijela nestale osobe. Po nalazu policije radi se o mještaninu D.I, rođenom 1969.godine iz sela Dobrići.

Tomislavgrad, 23.3.2014.,

gss_potraga

259

Pripadnici Granične policije BiH, MUP-a i Gorske službe spašavanja (GSS) Hercegbosanske županije (HBŽ) pronašli su beživotno tijelo 45-godišnjeg Drage Ivančić iz Dobrića kod Tomislavgrada za kojim se u tragalo na širem području Grabovice.

Kako se doznaje u MUP-u Hercegbosanske županije, jučer u 7.30 sati, djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad zaprimili su dojavu da je dana 21. marta 2014 godine oko 13 sati nestao i u nepoznatom pravcu se udaljio Drago Ivančić.

Prema dojavi, za Ivančićem je organizirana potraga od strane djelatnika MUP-a HBŽ, Granične policije BiH i Gorske službe spašavanja te je oko 15 sati na lokalitetu “Bukovčića staje” kod Roškog Polja u općini Tomislavgrad u bunaru pronađeno beživotno tijelo navedene osobe.

– Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, županijski tužitelj i dežurni liječnik Doma zdravlja Tomislav Grad koji su utvrdili na tijelu nema tragova nasilja i da je smrt nastupila uslijed utapanja u bunar, nakon čega je tijelo predano obitelji – priopćeno je iz županijskog MUP-a.